منتديات المايسترو
طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا http://www.iraqup.com/uploads/20090512/gWGt0-n1M5_651305796.gif
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك معنا فى منتديات المايسترو علاء فايد;
شكرا طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 829894
ادارة المنتدي طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 103798
منتديات المايسترو
طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا http://www.iraqup.com/uploads/20090512/gWGt0-n1M5_651305796.gif
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك معنا فى منتديات المايسترو علاء فايد;
شكرا طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 829894
ادارة المنتدي طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ 103798
منتديات المايسترو
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات المايسترو

منتدى شامل فضائيات حواء دينى قصص افلام اغانى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولطريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ I_icon_mini_loginتسجيل دخول الاعضاء

 

 طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
alaasat
المدير العام للمنتدى (( المايسترو))
المدير العام للمنتدى (( المايسترو))
alaasat


ذكر
عدد الرسائل : 346
الموقع : http://www.alaasat.mam9.com
تاريخ التسجيل : 31/10/2008

طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ Empty
مُساهمةموضوع: طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ   طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ Emptyالأربعاء 17 أغسطس - 17:56



السلام عليكم كل سنه وانتم طيبين اولا الموضوع منقول بس عشان بحبكم جبته لكم ثانيا لو عجبكم ادعولي بالذريه الصالحه والهدايه انا طبعا جربت الانشون وطلع جميل والله العظيم لانشون بيتي لالحمة ولافراخ بطريقتي رووووعةبجددد
لالحمة ولافراخ
النهارده عندي طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ
طريقة سهلة ولذيذة ومن غير تكلفه
وتنفعك في عمل الساندويتشات لاولادك في المدرسة وفي نفس الوقت تبقي مطمنة عليهم من اللانشون بتاع المحلات والاشاعات اللي حواليه وعلي فكرة جربته وطلع جمييل جدااا ونفس الطعم للجاهز بالضبط المقادير

3 مثلثات جبنة(كيري او بريزيدون او لافاشكيري او اي نوع)
3مكعبات مرقة دجاج(ممكن يبقو اتنين لو مش عايزاها مالحة اوي)
3فصوص ثوم
3حبهان
3بيضات
3 ملاعق ك دقيق
نص كوبايه زيت
ولون طبيعي احمر(من عند العطار) بمقدار حباية فلفل اسود او مثل راس الدبوس فقط
الطريقه
1)تضعي كل المكونات في الخلاط
بس خدي بالك تفركي مرقه الدجاج بايدك الاول
وكمان خدي بالك ان اللون الطبيعي يبقي بمقدار راس الدبوس بس عشان مايبقاش غامق اووي ويبقي لونه فاتح زي الجاهز بالضبط
2)تضعي المقدار في كوبين ستانلس مدهونين بالزيت (المقدار هايعمل كوب ونص)
وخدي بالك ان الخليط بيرتفع يعني تتركي مسافة قليله في الكوب
وان لم يكن لديك كوب ستانلس يبقي في اي كوب يتحمل الحراره وتضعي الاكواب في حله بها ماء (مثل طريقه الكريم كراميل) لكن تغطي الحلة
وتترك تغلي لمده ساعة الاربع
4)اقلبي الكوب في طبق وممكن تدوري بالسكينة حول اللانشون عشان يسهل نزوله
واخيرا قطعيه شرائح وتمتعي انت واسرتك بطعم اللانشون الطبيعي اللذيذ والامن
وسلامي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://www.alaasat.mam9.com
 
طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل البيتي فور (( طريقة سهلة ))
» طريقة عمل الدجاج محمر
» طريقة عمل الشاورما
» M4 طريقة عمل كيك شوكولاتة للريجيم
» M4 طريقة عمل كيك شوكولاتة للريجيم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات المايسترو :: منتدى الطهى والطبخ ( اشهى الماكولات )-
انتقل الى: